چگونه می توانید مهماندار شوید | هوافضای جوان

چگونه می توانید مهماندار شوید

یک شخص مهماندار نیز باید فیزیک مناسب و سالمی داشته باشد که خود این شغل مهر تاییدی برای سلامت شخص از همه لحاظ است. مهمانداری نیز دوره هایی داردکه از ۵ تا ۸ ماه متغیر میباشد که دوستان پس از گذراندن این دوره ها و پس از گرفتن مدرک میتوانند در شرکت های هواپیمایی مشغول به کارشوند. در این رشته نیز مانند خلبانی در دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی مدرک فوق دیپلم ولیسانس مهمانداری نیز وجود دارد، اما با این مدرک شخص نمیتواند سر کار برود و عملا کاربردی نیست پس این را توصیه نمیکنم .

photo_2016-09-23_15-48-36

✅ شرکت ایران ایر یکی از مراکزی هست که این کلاس ها را برگزار میکند.

شرایط لازم برای آزمون و شرکت در دوره مهمانداری:

– قد ۱۶۵ تا ۱۷۵(برای بانوان) و آقایان (۱۷۰تا۱۸۵)

– وزن نیز متناسب با قد باشد.

– معدل کتبی دیپلم بالای ۱۳ باشد(برای رشته های ریاضی,تجربی,انسانی) و معدل ۱۵ برای رشته فنی حرفه ای و معدل ۱۷ برای رشته کار و دانش .
✅ شخص پس از گذراندن این مراحل برای تست سلامت به پزشک سازمان هواپیمایی کشوری معرفی می شود.

❎ تذکر:

شرکت در دوره های آموزشی و اخذ گواهینامه برای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تعهد استخدامی اعم از رسمی و قراردادی ایجاد نمی کند.

photo_2016-09-23_15-42-47

❎ مدارک مورد نیاز ثبت نام:

۱- اصل و کپی شناسنامه

۲- اصل و کپی کارت ملی

۳- اصل و کپی مدرک تحصیلی

۴- ۲ قطعه عکس ۴*۳

✅ شرایط لازم برای استخدام پس از گذراندن دوره و اخذ مدرک مهمانداری
❎ قد و وزن

یکی از معیارهایی که جهت احراز شغل مهمانداری مورد نظر قرار می گیرد، دارا بودن قد و وزن متناسب می باشد. در اکثر شرکت های هوایی این موضوع هم به دلیل آراستگی ظاهری و هم به دلیل شرایط کاری حائز اهمیت می باشد. آراستگی ظاهری از آن جهت حائز اهمیت است که مهماندار به عنوان نماینده و پیشانی شرکت هوایی و یک کشور در هواپیما حضور می یابد. به لحاظ شرایط کاری مهمانداران می بایست آمادگی فیزیکی لازم و کافی جهت انجام امور ایمنی در شرایط اضطراری را داشته باشند.

❎ تحصیلات

یکی دیگر از معیارهای انتخاب افراد به عنوان مهماندار تسلط به زبان انگلیسی می باشد. در برخی شرکت های هوایی دارا بودن توانای هایی مانند دانستن چندین زبان و یا دارا بودن مدرک پرستاری و یا آشنایی با کمکهای اولیه ممکن است به عنوان مزیت در انتخاب لحاظ گردد.

✅ در شرکت ایران ایر شرایط زیر از نظر تحصیلات مورد نیاز است :
۱- دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم در یکی از رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و یا گذراندن دوره های
کاردانی مهمانداری.

۲- قبولی در آزمون ورودی

۳- موفقیت در مصاحبه مقدماتی ایران ایر

۴- گذراندن مرحله معاینات پزشکی

۵- پذیرفته شدن در گزینش حراست

۶- گذراندن دوره های زبان و قبول شدن در آزمون گرید ۱۰ و ESP

photo_2016-09-23_15-48-24

✅ آموزش مهمانداران ایران ایر

❎ دوره های آموزشی را در محلی که برای شرکت پایه محسوب می شود (تهران) می گذرانند . تمرکز اصلی این دوره های آموزشی برای ایمنی است.

❎ دوره های آموزش ایمنی شامل :

✅ مدیریت در تخلیه سریع مسافران در شرایط اضطراری

✅ نحوه استفاده از سرسره و قایق های نجات

✅ مبارزه با آتش در طول پرواز، حفظ بقاء در جنگل، دریا، بیابان، قطب و …،

✅ کمکهای اولیه (احیاء قلبی- ریوی ، استفاده از AED)

✅ رویه های مربوط به فرود اضطراری در خشکی یا آب

✅ شرایط اضطراری در زمان کم شدن فشار هوای داخل کابین هواپیما

✅ دوره های CRM، امنیت پرواز و غیره می باشد.

❎ برنامه آموزش مهمانداران ایران ایر به تصویب هواپیمایی کشوری و تایید IATA رسیده است و هدف آن حصول اطمینان از آشنا بودن مهمانداران با وظایف و امور مربوط به کابین در جهت ارتقاء سطح کیفی و ایمنی پروازهای “هما” می باشد.ارزیابی افراد در این دوره ها از طریق آزمون کتبی،شفاهی و عملی می باشد. پس از گذراندن دوره های آموزشی فوق الذکر در دوره های پایه، افراد می بایست در دوره های بازآموزی نیز به منظور به روز بودن اطلاعات هوانوردی خود شرکت نمایند.

https://telegram.me/joinchat/BdmOOzwUfpnLGa5UF3LiiQ


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا معادله امنیتی را وارد کنید. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.